Η "Αιγιακή κουζίνα" αποτελεί ένα αφήγημα πολιτισμού για την περιοχή και ένα πεδίο συναρπαστικών γευστικών ανακαλύψεων για τον επισκέπτη.
Την συναντά κανείς ανεξαιρέτως σε όλα τα νησιά του Αιγαίου. Η ποικιλία των γευστικών απόψεων ωστόσο από νησί σε νησί μπορεί να διαφέρουν σημαντικά και αυτό την κάνει ακόμα συναρπαστική.
Πίσω από κάθε διαφορά στις συνταγές, στον τρόπο μαγειρέματος και τις γεύσεις από το ένα νησί στο άλλο, υπάρχει πάντα μία ερμηνεία που συνδέεται με την διαφορετική γεωγραφία και ιστορία κάθε νησιού, τα ήθη, τα έθιμα και την ιδιοσυγκρασία των κατοίκων του.
Η Κάλυμνος, η πρωτεύουσα της Ελληνικής παράκτιας αλιείας, αποτελεί έναν ιδιαίτερα πλούσιο και ενδιαφέροντα γαστρονομικό προορισμό στο Αιγαίο.
Υπάρχουν αξιόλογα εστιατόρια και γραφικά ταβερνάκια όπου μπορεί ο επισκέπτης να γευτεί μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά πιάτα και τοπικά προϊόντα.
Το πρακτορείο μας εξειδικεύεται στην διοργάνωση γαστρονομικών δρώμενων παραδοσιακής και σύγχρονης Αιγιακής κουζίνας!